Obama Gözyaşlarını Tutamadı

ABD Başkanı Barack Obama Chicago'da bulunan 'Obama for America' (Amerika için Obama) Kampanya Merkezi'ne sürpriz bir ziyarette bulundu.Kampanya çalışanlarına ve gönüllülerine emeklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Obama konuşması sırasında gözyaşlarını

Obama Gözyaşlarını Tutamadı

ABD Başkanı Barack Obama Chicago'da bulunan 'Obama for America' (Amerika için Obama) Kampanya Merkezi'ne sürpriz bir ziyarette bulundu.

Kampanya çalışanlarına ve gönüllülerine emeklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Obama konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.
 
Salondaki hayranlarına yaklaşık 5 dakikalık bir konuşma yapan Obama, "Bana yaptığım işin ne kadar önemli olduğunu gösterdiniz. Bundan gurur duyuyorum. Sizlerden gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.
 
Kendisinin de 25 yaşında Chicago'ya geldiğini hatırlatan Obama, "Sizler birçok konuda benim eskiden olduğumdan daha iyisiniz. Daha iyi organize oluyorsunuz ve daha etkilisiniz." dedi.
 
Duygusal olduğu gözlerden kaçmayan Obama, gözlerinin dolduğunu gizlemek için konuşmasını bir süre sağına bakarak sürdürdü. Seyirciler salonu gözyaşları içinde terk eden Obama'yı uzun süre ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler