New York'ta Türk sanat müziği konseri

Kentte yaşayan Türk vatandaşlarının büyük ilgi gösterdiği konserde, ağırlıklı olarak hicaz ve nihavent makamlarından eserler seslendiren topluluk, izleyenlerden büyük alkış aldı.Topluluğun başkanlığını yapan Zuhal Sibel Özdemir, konserden elde edilen geli

New York'ta Türk sanat müziği konseri

Kentte yaşayan Türk vatandaşlarının büyük ilgi gösterdiği konserde, ağırlıklı olarak hicaz ve nihavent makamlarından eserler seslendiren topluluk, izleyenlerden büyük alkış aldı.Topluluğun başkanlığını yapan Zuhal Sibel Özdemir, konserden elde edilen gelirin, New Jersey'deki Atatürk Okulu'na bağışlanacağını söyledi. Özdemir, "Arkadaşlarımızla haftada bir gün bir araya gelip hem eğleniyoruz hem de çalışıyoruz. Senede bir kez de konser veriyoruz. Bu yıl elde edilen gelirleri Atatürk Okulumuza bağışlıyoruz" dedi.


Koroda ev hanımından doktora, aşçıdan avukata çeşitli meslek gruplarından kişilerin bulunduğunu da belirten Özdemir, bu tür çalışmaların, Türk kültürünü Amerika'da yaşatmak için güzel örnekler olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya