New York'ta Bir Türk Elçisi

Gökdelenlerin dibinde meyve satan Öz, her gün 10 bin kişinin üzerinde New Yorklu'ya "Merhaba" deyip, yaklaşık bin 500 kişinin elini sıkıyor. İspanyolca'dan Almanca'ya birçok değişik dilde teşekkür etmeyi öğrenen ve gelen her müşterisine kendi dilinde hita

New York'ta Bir Türk Elçisi

Gökdelenlerin dibinde meyve satan Öz, her gün 10 bin kişinin üzerinde New Yorklu'ya "Merhaba" deyip, yaklaşık bin 500 kişinin elini sıkıyor. İspanyolca'dan Almanca'ya birçok değişik dilde teşekkür etmeyi öğrenen ve gelen her müşterisine kendi dilinde hitap eden Bayram Öz, alıcılara Türkiye broşürleri ve lokum dağıtıyor.

'ÖLDÜ' SÖYLENTİSİ ÇIKTI
Eski bir gazeteci olan Öz'ün unutamadığı pek çok hatırası da var. Bir dedikodu sonucu öldürüldüğü söylentisi çıkan Bayram Öz'ün müşterileri tezgahına akın eder. Tezgahın başında bekleyen polis açıklama yapmayınca, insanlar iyice telaşlanır. Akşam saatlerinde işinin başına dönen Öz'ü, müşterileri boynuna sarılarak karşılar.

'MUHTAR SEÇİLİRDİ'
Bayram Öz'ün müşterileri arasında farklı alanlarda ünlü isimler de var. Körfez Savaşı sırasında yıldızı parlayan CNN muhabiri Peter Arnett, müşterilerden sadece biri. Öz'ün müşterilerinden Emre Püsküloğlu ise "Amerika'da muhtarlık sistemi olsa kesin Bayram Ağabey seçilirdi" diye konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya