Müthiş Soyguncu Yakalandı

İspanya'nın yıllardır uluslararası tutuklama emriyle aradığı "Yalnız Adam" lakaplı Jaime Jimenez Arbe, bugün Portekiz'de yakalandı.İspanya İçişleri Bakanlığı kaynakları, daha çok banka hırsızlığıyla tanınan "Yalnız Adam"ın, Portekiz'in kuzeyindeki Figueir

Müthiş Soyguncu Yakalandı

İspanya'nın yıllardır uluslararası tutuklama emriyle aradığı "Yalnız Adam" lakaplı Jaime Jimenez Arbe, bugün Portekiz'de yakalandı.

İspanya İçişleri Bakanlığı kaynakları, daha çok banka hırsızlığıyla tanınan "Yalnız Adam"ın, Portekiz'in kuzeyindeki Figueira de Foz kasabasında bir bankayı soymaya çalışırken yakalandığını bildirdi. Üzerinden 3 silah ve 1 çelik yelek çıkan 51 yaşındaki ünlü hırsızın, kimliğini gizlemek için takma sakalıyla gezdiği kaydedildi.

Son 10 yılda 30'dan fazla bankanın soyulması ve 2'si jandarma 3 kişiyi öldürmekle suçlanan "Yalnız Adam"ın, şimdiye dek soyduğu bankalardan 700 bin Avro civarında para çaldığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya