'Muson’ felaketi: 50 ölü

Hindistan’ın kuzeybatısındaki Gucerat eyaletinde etkili olan muson yağmurlarının neden olduğu sel 50 kişinin ölümüne yol açtı.Hindistan’ın Gucerat eyaletinde etkili olan muson yağmurları, eyaletin pek çok bölgesinde sele neden oldu. Yoğun yağış bazı evler

'Muson’ felaketi: 50 ölü

Hindistan’ın kuzeybatısındaki Gucerat eyaletinde etkili olan muson yağmurlarının neden olduğu sel 50 kişinin ölümüne yol açtı.

Hindistan’ın Gucerat eyaletinde etkili olan muson yağmurları, eyaletin pek çok bölgesinde sele neden oldu. Yoğun yağış bazı evlerin de çökmesine yol açarken, yağışın en etkili olduğu Sauraştra bölgesinde şimdiye kadar toplam 50 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Yetkililerin eyalette yaşayan halka yüksek bölgelere çıkmaları uyarısı üzerine helikopterle güvenli bir bölgeye taşınan bin kişiyi de içerecek şekilde yaklaşık 10 bin kişinin yüksek bölgelere çıkarıldığı belirtildi.

Ölümlerin çoğunun evlerin çökmesi nedeniyle meydana geldiği ve ölü sayısının artması ihtimalinin yüksek olduğu dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler