Müslüman Kardeşler'den flaş karar!

Mısır'da, Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın başını çektiği, "Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak Hareketi", güvenlik gerekçesiyle yapmayı planladığı 2 basın toplantısını iptal etti.Hareket'ten yapılan açıklamada, başkent Kahire'nin El-Cedi

Müslüman Kardeşler'den flaş karar!

Mısır'da, Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın başını çektiği, "Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak Hareketi", güvenlik gerekçesiyle yapmayı planladığı 2 basın toplantısını iptal etti.

Hareket'ten yapılan açıklamada, başkent Kahire'nin El-Cedide bölgesindeki Roksi Meydanı'nda "Keskin nişancıların olduğu ve göstericilerin güvenliği"nin sağlanamayabileceği gerekçesiyle daha önce bu bölgede yapılması kararlaştırılan 2 basın toplantısının iptal edildiği duyuruldu.

Açıklamada ayrıca darbe karşıtlarından, güvenlik güçleri ve "Baltacı" adı verilen suç gruplarının saldırılarına hedef olmamaları için, düzenlenen gösterilerde hareket halinde olmaları da istendi.

Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak Hareketi, dün yaptığı açıkalamda, Roksi Meydanı'na 3, Anayasa Mahkemesi'ne de 6 ayrı noktadan, gösteri yürüyüşü düzenleneceği ve bu yürüyüşlerin ardından basın toplantısı yapılacağı duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya