Müslüman kardeşler feshediliyor

Mısır Başbakanı Hazim Biblavi, Müslüman Kardeşler'i yasal olarak kapatma önerisinde bulundu. Biblavi'nin bu öneriyi, sivil örgütlere lisans veren bakanlıkta yaptığı bildirildi. Mısır hükümeti sözcüsü, önerinin üzerinde fikir alış verişi yapıldığını ifade

Müslüman kardeşler feshediliyor
Mısır Başbakanı Hazim Biblavi, Müslüman Kardeşler'i yasal olarak kapatma önerisinde bulundu. Biblavi'nin bu öneriyi, sivil örgütlere lisans veren bakanlıkta yaptığı bildirildi. Mısır hükümeti sözcüsü, önerinin üzerinde fikir alış verişi yapıldığını ifade etti.
 
Hükümet sözcüsü Şerif Şevki, Başbakan Hazım el Beblavi'nin, Müslüman Kardeşler'in feshedilmesini önerdiğini ve hükümetin bu konu üzerinde çalıştığını söyledi. Sözcü Şevki'nin verdiği bilgiye göre Başbakan Beblavi bu önerisini sivil toplum kuruluşlarından sorumlu olan Sosyal İşler Bakanı'na yaptı.
 
Öte yandan Müslüman Kardeşler'in Facebook sayfası aracılığıyla yapılan açıklamada İhvan'ın lideri Muhammed el Badie'nin 38 yaşındaki oğlu Ammar Badie'nin Ramses Meydanı'ndaki gösteriler sırasında öldürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya