Mursi'nin oğlu mahkemeye gidiyor

Mursi, "Babamın kaçırılması meselesinin soruşturulması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi. Aile, General Abdülfettah el Sisi karşısında yasal haklarını kullanarak babalarının “kaçırılmasının” hesabını mahkemede soracaklarını açıkladı.M

Mursi'nin oğlu mahkemeye gidiyor

Mursi, "Babamın kaçırılması meselesinin soruşturulması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi. Aile, General Abdülfettah el Sisi karşısında yasal haklarını kullanarak babalarının “kaçırılmasının” hesabını mahkemede soracaklarını açıkladı.

Mursi’nin kızı Şeyma Muhammed Mursi gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kanlı devrimin lideri el Sisi ve onun darbeci grubuna karşı yerel ve uluslararası hukuki önlemlere başvuruyoruz. Cumhurbaşkanı Mursi’nin sağlığı ve güvenliğinden onları sorumlu tutuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler