Muhammed Ali'nin ölümünü kızı anlattı

Yaşamı, karakteri, ringdeki başarısı ve herşeyiyle tam anlamıyla bir efsane olan Muhammed Ali'nin ölümünü kızı anlattı.  

Muhammed Ali'nin ölümünü kızı anlattı

Yaşamı, karakteri, ringdeki başarısı ve herşeyiyle tam anlamıyla bir efsane olan Muhammed Ali'nin ölümünü kızı anlattı.  Ali'nin kızı Hana, Efsane boksörün sonlarını anlatırken ilginç bir ayrıntıyı paylaştı. Muhammed Ali'nin tüm organları durduktan sonra kalbi 30 dakika daha atmış.

Efsane boksör Muhammed Ali’nin ailesi, şampiyon sporcunun cenaze töreninin doğduğu kent olan Luisville’de Cuma günü yapılacağını açıkladı.

Ailenin sözcüsü Bob Gunnell, “O bir dünya vatandaşıydı ve tüm kesimden insanların cenazesine katılmasını isterdi” dedi.

Öte yandan, üç kez ağır siklet boks şampiyonu olan Ali’nin ölüm döşeğinde de kolay teslim olmadığı ortaya çıktı. Kızı Hana, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ali’nin son anlarıyla ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı. Efsane boksörün organları durdurduktan sonra kalbi 30 dakika boyunca atmaya sürdürmüş.

Hana’nın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Tüm organları durdu ama kalbi atmayı bırakmadı. 30 dakika boyunca… Kalbi atmaya devam ediyordu. Kimse böyle bir şey görmedi. ”

ABD’DE BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Parkinson hastalığıyla mücadele eden 74 yaşındaki Muhammed Ali’nin ölümü, ABD’de çok büyük yankı uyandırdı.

ABD Başkanı Barack Obama da sosyal medya hesabından Muhammed Ali’nin 1965’te Sony Liston’u yendiği maçı paylaşarak, “Dünyayı sarstı ve daha iyi bir yer haline çevirdi. Huzur içinde uyu şampiyon” diye yazdı.

Eski ABD başkanlarından Bill Clinton da “Hoşçakal dostum, birçok yönden harika biriydin” mesajını paylaştı.

Amerikan medyasında yer alan haberlerde, Bill Clinton’un, Muhammed Ali’nin cenaze töreninde bir konuşma yapacağı belirtildi.

SEPTİK ŞOK NEDİR?

Enfeksiyon sonucu kan basıncı tehlikeli seviyelere düştüğünde hayati risk teşkil eden bir durum oluşuyor.

Bağışıklık sistemi güçsüz insanlarda septik şok ihtimali artıyor.

Belirtileri ise şöyle: Konuşma güçlüğü, kusma, diyare, kafa bulanıklığı, titreme ve kas ağrısı.

Hızlı müdahale iyileşme için önem teşkil ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler