Müftüden Rus kadınlara mini etek uyarısı

Sibirya’nın Tomsk şehri Müslümanları dini idaresinin başında bulunan Müftü Garifulin, mini etek açıklamasının herkese ulaşması için büyük gayret göstererek tüm haber ajanslarına gönderdi.Garifulin, basın aracılığıyla özellikle genç kızların duymasını iste

Müftüden Rus kadınlara mini etek uyarısı

Sibirya’nın Tomsk şehri Müslümanları dini idaresinin başında bulunan Müftü Garifulin, mini etek açıklamasının herkese ulaşması için büyük gayret göstererek tüm haber ajanslarına gönderdi.

Garifulin, basın aracılığıyla özellikle genç kızların duymasını istediği bildirisinde, “Mini etek uyarısını güvenliğinizi düşündüğüm için yapıyorum. Uzun kış aylarından sonra hele erkek hapisten yeni çıktıysa mini etekli bir kızı sokakta görmesi bir felaketin çığırtkanlığı olur. Çağrımı dini vecibeler icabı yapmıyorum. Bu konu tamamen akıl, mantık ve psikolojidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler