Mısır'dan Türkiye hakkında şok karar!

Mısır yönetiimi, devrik lider Hüsnü Mübarek döneminde uygulamaya koyulan sınırda vize alma kolaylığı sağlayan prosüdürü, Türk vatandaşları için tek taraflı iptal etti.Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mısır yönetimi, Tü

Mısır'dan Türkiye hakkında şok karar!

Mısır yönetiimi, devrik lider Hüsnü Mübarek döneminde uygulamaya koyulan sınırda vize alma kolaylığı sağlayan prosüdürü, Türk vatandaşları için tek taraflı iptal etti.

Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mısır yönetimi, Türkiye'nin  de aralarında bulunduğu 50'ye yakın ülke için uygulanan sınır kapılarından vize alma prosüdürünü Türk vatandaşları için tek taraflı iptal etti.
     
Başta Türkiye'den olmak üzere çeşitli ülkelerden Mısır'a gelmek isteyen Türk vatandaşları, pasaportlarında vize olmadığı için uçağa kabul edilmedi.

Mısır daha önce de Suriye, Filistin ve Yemen vatandaşları için sınırdan vize alma kolaylığını tek taraflı kaldırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler