Mini eteğe ucuz taksi!

İngiltere'nin Essex Bölgesi sınırlarındaki Brentwood Belediyesi, mini etekli kadınların geceleri taciz ya da tecavüze uğramalarını önlemek için ilginç bir uygulama hayata geçirmeye hazırlanıyor! Belediye meclisi üyesi Chris Hossack önderliğindeki grup, ta

Mini eteğe ucuz taksi!

İngiltere'nin Essex Bölgesi sınırlarındaki Brentwood Belediyesi, mini etekli kadınların geceleri taciz ya da tecavüze uğramalarını önlemek için ilginç bir uygulama hayata geçirmeye hazırlanıyor! Belediye meclisi üyesi Chris Hossack önderliğindeki grup, taksicilerden "Mini etek gibi 'tahrik edici' kıyafet giyen kadınlar için geceleri indirimli tarife uygulayın" talebinde bulunacak. Ancak kadın dernekleri "Demek ki bu kıyafetleri giyenlerin tacizi hak ettiğini düşünüyorlar. Asla bir kadının kıyafeti nedeniyle kurban olduğu düşünülmemeli" sözleriyle uygulamayı eleştirdi. Hossack ise "Amacım sadece kadınları korumak. Çünkü sokaklar psikopatlarla dolu" sözleriyle kendini savundu. Kimileri de "Ucuz tarifeyle taksiye binmek isteyen kadınlar giyim tarzını değiştirip bu uygulamayı istismar edebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya