Mike Tyson tutuklandı

Boksta, eski ağırsıklet dünya şampiyonu ABDli Mike Tyson, Los Angeles Uluslararası Havaalanı'nda bir “paparazzi” ile kavga ettiği için tutuklandı. ABD'li eski boksör Mike Tyson'ın tutuklanma haberini yerel polis kaynakları da doğrularken, ünlü boksörün ol

Mike Tyson tutuklandı
Boksta, eski ağırsıklet dünya şampiyonu ABDli Mike Tyson, Los Angeles Uluslararası Havaalanı'nda bir “paparazzi” ile kavga ettiği için tutuklandı.

ABD'li eski boksör Mike Tyson'ın tutuklanma haberini yerel polis kaynakları da doğrularken, ünlü boksörün olay açıklığa kavuşmadığı için tutukluluk halinin devam ettiği bildirildi.

Mike Tyson'ın sözcüsü Tommy Brook ise yaptığı açıklamada, ABD'li boksörün eşi ve 10 aylık çocuğuyla birlikte olduğu sırada paparazzinin kendisine karşı harekete geçtiğini ve Tyson'ın da kendini savunduğunu belirtti. Alnından yaralanan paparazzinin hastanede
tedavi edildiği kaydedildi.

43 yaşındaki eski boksör, 1992 yılında tecavüz suçlamasından 3 yıl hüküm giymişti. Tyson 2005 yılında ringlere veda etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya