Mescid-i Aksa'yı bölmeye çalışıyorlar

 El-Aksa Müessesesi, Mescid-i Aksayı bölme planları konusunda uyardı. Siyonist Milletvekili, İşgal Subayı Eşliğinde Mescid-i Aksaya Baskın Düzenledi. El -Aksa Vakıf ve Kültür Müessesesi, dün (15 Ekim Pazartesi) yayınladığı bildiride, Siyonist işgal parlam

Mescid-i Aksa'yı bölmeye çalışıyorlar

 

El-Aksa Müessesesi, Mescid-i Aksayı bölme planları konusunda uyardı. Siyonist Milletvekili, İşgal Subayı Eşliğinde Mescid-i Aksaya Baskın Düzenledi.
 
El -Aksa Vakıf ve Kültür Müessesesi, dün (15 Ekim Pazartesi) yayınladığı bildiride, Siyonist işgal parlamentosu Knesset'in fanatik Yahudi üyelerinden Uri Ariel'in Kudüs'te görevli bir subay ile birlikte Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediğini açıkladı. Bildiride, Siyonist milletvekiline başka Siyonist liderlerin de eşlik ettiği ifade edildi. 
 
Siyonist milletvekili ve beraberindekilerin Mescid-i Aksa'nın avlusunda Siyonist işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında yaklaşık bir buçuk saat dolaştığını bildiren El-Aksa Müessesesi, Siyonist milletvekili ve işgal subayı arasında özellikle El-Mervani Musallası bölgesinde Mescid-i Aksa hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin yaşandığını söyledi. 
 
Bu arada, bugün yine yaklaşık on dört Siyonist gaspçıdan oluşan bir grubun Mescid-i Aksa"ya baskın düzenlediği ve gaspçılardan birinin özel giysileriyle Mescid-i Aksa"nın avlusunda ayin yapmaya kalkıştığı ifade edildi. 
 
El-Aksa Müessesesi, Siyonist gaspçıların Mescid-i Aksa"ya düzenlediği baskınlar ve olası sonuçları hakkında uyarıda bulunarak, Siyonist milletvekilinin baskınının Mescid-i Aksayı Müslümanlar ve Yahudiler arasında ikiye bölme planlarının bir parçası olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya