Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

Yıllar sonra ekranlara dönen Memoli yeni imajıyla tam not aldı.

Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

Yılan Hikayesi dizisindeki Memoli karakteriyle yıldızı parladıktan sonra 2013 yılında Galler'e taşınan Mehmet Ali Alabora, 'fflam' (Alev) dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Yeni imajıyla hayranlarından tam not alan oyuncunun dizisinden ilk kareler de yayınlandı.

Efsane dizi Yılan Hikayesi'nde Memoli karakteriyle hafızalaramıza kazınan oyuncu Mehmet Ali Alabora 2013 yılında Galler'e taşınmıştı. Kariyerine yurt dışında devam eden ünlü oyuncu yıllar sonra ekranlara dönüş yaptı.

Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

2013 yılından beri hayatını sürdürdüğü Birleşik Krallık'taki Galler'de birçok tiyatro oyunu yönetip turneler yapan oyuncu ve yönetmen Memet Ali Alabora, Galller'in S4C kanalında Galce yayınlanan "Fflam" (Alev) dizisinde başrollerden birini paylaşıyor.

Oldukça zor bir dil olan Galce'yi 3 senedir öğrenen Memet Ali Alabora, "Fflam" dizisindeki Galce rolünün, yoğun çalışmalarının meyvesi olduğunu ifade ediyor.

Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

2017'de Galler'de rol aldığı ilk dizi olan "Keeping Faith"te, dili fonetik olarak taklit etmeye çalıştığını söyleyen başarılı oyuncu, repliklerinden neredeyse hiçbir şey anlamadığını belirtiyor.

Galce'yi hâlâ çok iyi konuşamasa da artık dile çok daha hakim olduğunu aktaran Alabora, yeni dizisi "Fflam"da ise söylediği her şeyi anladığını ve bundan büyük keyif aldığını dile getiriyor.

Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

"Fflam"ın başrol oyuncularından biri olan Memet Ali Alabora dizide, Türkiye'den siyasi nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kalan Deniz karakterini canlandırıyor. Dizinin kadrosunda yer alan Pınar Öğün ise Deniz'in kız kardeşi Ekin'i canlandırıyor.

Öte yandan rol gereği sakallarını kestiren Alabora, yeni imajıyla hayranları tarafından tam not aldı. Ünlü oyuncuyu yeniden ekranlarda görmekten mutluluk duyan takipçileri, Alabora'nın pozlarına beğeni ve yorum yağdırdı.

Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

Memoli yıllar sonra ekranlara döndü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler