Mekke'de kaza!

Kaza saat 14.00 sıralarında Medine'de Uhud Şehitliği yolu üzerinde meydana geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı görevlilerinden Hüseyin Gökçe'nin kullandığı minibüs, trafik ışıklarının bulunduğu bir kavşakta bir ciple çarpıştı. Çarpışma sonrasında Türk gazete

Mekke'de kaza!

Kaza saat 14.00 sıralarında Medine'de Uhud Şehitliği yolu üzerinde meydana geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı görevlilerinden Hüseyin Gökçe'nin kullandığı minibüs, trafik ışıklarının bulunduğu bir kavşakta bir ciple çarpıştı. Çarpışma sonrasında Türk gazetecileri taşıyan minübüs 3-4 takla atarak 20 metre savruldu.

 

Kazada Kanal 24 Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç ile Diyanet Mütercimi İbrahim Karanfil yaralandı. Takla atan araçta bulunan Berat TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aydın ile Genel Müdürü Abdurrahman Pala, Yaşar Taşkın Koç'un eşi ve sürücü Hüseyin Gökçe kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar. Suudi vatandaşlarının haber vermesi ile kısa sürede olay yerine 4 ambulans intikal etti. Yaralı olan Yaşar Taşkın Koç ile (45) ile İbrahim Karanfil (41) Medine Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Koç ve Karanfil'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı, bugun taburcu edilecekleri bildirildi.

 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Dr. Ömer Aydın, "Trafik lambalarından hızla geçmeye çalışırken yan taraftan gelen başka bir cip çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüs savrularak takla atmaya başladı. Bizim aracımız 3-4 takla atıp 20 metre ileriye savruldu. Çarpan aracın üzerimize geldiğini görünce araca tutunduk. Cam kenarında bulunan arkadaşlar, cam kesiklerinden dolayı yaralandılar. Diyanet görevlisi arkadaşın koluna dikiş atıldı.

 

Hastaneye götürülen arkadaşların da hayati tehlikesinin olmaması sevindirici" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya