Mavi Marmara'da uzlaşma

 Mavi Marmara saldırısıyla ilgili iki ülke arasında yürütülen tazminat görüşmelerinin Kudüs'te yapılan ikinci oturumunda, iki ülke tarafları taslak bir anlaşma metni üzerinde uzlaşmaya vardı.  22 Nisan'da gerçekleştirilen ilk görüşmenin ardından ikincisi

Mavi Marmara'da uzlaşma

 

Mavi Marmara saldırısıyla ilgili iki ülke arasında yürütülen tazminat görüşmelerinin Kudüs'te yapılan ikinci oturumunda, iki ülke tarafları taslak bir anlaşma metni üzerinde uzlaşmaya vardı. 
 
22 Nisan'da gerçekleştirilen ilk görüşmenin ardından ikincisi Kudüs'te gerçekleştirilen görüşmeye, Türkiye tarafından Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Müsteşar Yardımcısı Ömer Önhon başkanlığındaki heyet, İsrail tarafından ise Başbakan Benjamin Netanyahu'nun danışmanı Joseph Ciechanover ile Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Yaakov Amidror katıldı.
 
Olumlu bir şekilde geçtiği bildirilen görüşme sonunda tarafların bir taslak anlaşma metni üzerinde uzlaşmaya vardığı ancak çözülmesi gereken bir kaç noktanın daha bulunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya