Mavi Ay cinayeti:3 ölü

Amerikan medyasında çıkan haberlere göre, Pensacola şehrindeki evlerinde ölü bulunan ...

Mavi Ay cinayeti:3 ölü

Amerikan medyasında çıkan haberlere göre, Pensacola şehrindeki evlerinde ölü bulunan Voncile Smith (77) ve iki oğlu John Smith (49) ve Richard Smith'in (47) ölümüne ilişkin polis soruşturmasının "okültizm" ile ilgili bulgulara ulaştığı bildirildi.

Polis şefi David Morgan, düzenlediği basın toplantısında, "İlk araştırmamız bizi olayın büyü seansıyla alakalı bir cinayet olduğu sonucuna götürdü" ifadelerini kullandı.

Morgan, "Cinayet metodu, cesetlerin pozisyonu ve tespit ettiğimiz şüpheli

bir şahsa yönelik soruşturmamızdan çıkan sonuç, olayın büyücülük ritüellerini içeren bir din veya inanışla bağlantısı olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Kurbanların dördüncü bir şahıs tarafından boğazları yarılarak ve çatallı çekiç benzeri bir aletle defalarca vurularak öldürüldüğünü belirten Morgan, büyü seansının 3 yılda bir yaşanan ve "Mavi Ay" olarak tanımlanan gök olayı sırasında düzenlenmesine dikkat çekti.

"Olayın unsurları en iyimser ifadeyle tuhaf görünüyor" diyen Morgan, "İçe kapanık bir aile söz konusu. Civarda araştırmalar yaptık ve yıllardır o bölgede yaşayan insanlarla görüştük. Komşular aileyle hiçbir zaman görüşmediklerini söyledi" diye konuştu.

Kurbanlardan Richard Smith'in Ulusal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Pensacola Deniz Hava Üssü'nde çalıştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler