Malezya uçağı kaçırıldı iddiası ortalığı karıştırdı!

Rusya medyası, 32 gündür kayıp Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının kaçırıldığı ve rehinelerin Pakistan'da yerin altında tutulduğunu ileri sürdü. Rusya'nın Sesi Radyosu'nun haberine göre, Rusya istihbarat servisinden bir kaynak, Malezya Havayolları'n

Malezya uçağı kaçırıldı iddiası ortalığı karıştırdı!

Rusya medyası, 32 gündür kayıp Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının kaçırıldığı ve rehinelerin Pakistan'da yerin altında tutulduğunu ileri sürdü. Rusya'nın Sesi Radyosu'nun haberine göre, Rusya istihbarat servisinden bir kaynak, Malezya Havayolları'na ait Boeing 777 tipi yolcu uçağının ''Hiç'' lakaplı biri tarafından kaçırıldığını iddia etti. Aynı kaynak, "Boeing-777'de bulunan 20 Asyalı özel uzman daha mart ayında Pakistan'daki yeraltı sığınaklardan birine götürüldü. Uçak yolcuları hâlihazırda sağ salim ve Afganistan'ın Kandahar şehrinin güneydoğusunda dağlık bir bölgede bulunuyorlar" dedi.

Seferini yaparken 239 kişi ile 8 Mart cumartesi ortadan kaybolan Malezya Havayollarına ait MH370 sefer sayılı uçağı Güney Hint Okyanusu'nda arama çalışmalarına katılan Avustralya'nın Okyanus Kalkanı isimli arama gemisi okyanus dibinden 2 sinyal daha aldığını duyurdu. Arama ekiplerinin başındaki isim olan Avustralya Hava Kuvvetleri Komutanı Angus Houston, uzmanların incelenen sinyallerin "farklı bir elektronik ekipmandan geldiği sonucuna vardıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler