Lüks gemide 200 çıplak öğrenci

 Dover'dan Calais'e giden gemiye binen öğrenciler eğlenceyi abartınca yolcuların tepkisini çekti. 1559 yolcu taşıyan 180 milyon sterlinlik (513 milyon TL) gemide içki içip, üzerlerindeki kıyafetleri çıkaran Manchester Metropolitan Üniversitesi ve Manchest

Lüks gemide 200 çıplak öğrenci

 

Dover'dan Calais'e giden gemiye binen öğrenciler eğlenceyi abartınca yolcuların tepkisini çekti. 1559 yolcu taşıyan 180 milyon sterlinlik (513 milyon TL) gemide içki içip, üzerlerindeki kıyafetleri çıkaran Manchester Metropolitan Üniversitesi ve Manchester Üniversitesi öğrencileri diğer yolcuların tatillerini zehir etti. 

 

Gazeteport'un haberine göre P&O gemisinin kaptanı Steve Johnson öğrencilerin bu hareketini "rezalet" olarak değerlendirdi. Gemide yaşlı ve çocukların da bulunduğunu belirten kaptan çok sayıda şikayet aldıklarını ifade etti. Kavga ederek gemideki antika eşyalara da zarar veren öğrencilerin okuduğu üniversitelerin inceleme başlattığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya