Lübnan Topraklarından İsrail'e roket

Lübnan emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Lübnan'ın güneyinde Filistinli mültecilerin yaşadığı Raşidiyye Mülteci Kampı ile Sur kenti arasında kalan bölgeden İsrail'e 3 füze fırlatıldı.İsrail'de yayımlanan Yediot Ahronot gazetesinde İsrail polis

Lübnan Topraklarından İsrail'e roket

Lübnan emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Lübnan'ın güneyinde Filistinli mültecilerin yaşadığı Raşidiyye Mülteci Kampı ile Sur kenti arasında kalan bölgeden İsrail'e 3 füze fırlatıldı.

İsrail'de yayımlanan Yediot Ahronot gazetesinde İsrail polisine dayandırılarak verilen habere göre de İsrail'in kuzeyindeki El-Celil el-Garbi bölgesine 4 adet füze düştü.

Füzelerin Lübnan'ın güneyindeki Raşidiyye Mülteci Kampı ile Sur kenti arasında kalan bölgeden fırlatıldığı belirtilen haberde, füzelerin düştüğü Nahariye kentinde 2 İsraillinin yaralandığı ifade edildi.

İsrail Kanal 2 televizyonunda yer alan habere göre ise Lübnan sınırına yakın El-Celil el-Garbi bölgesindeki açık alana en az iki roket düştü. İsrail'in kuzey bölgesindeki Nahariya'da en az iki patlama sesi duyulduğu kaydedildi.

Patlamaların Nahariye ve Acre bölgelerinden de duyulduğu bildirilen haberde, saldırı sirenlerinin çaldığı, patlamaların Lübnan tarafından atılan roketler nedeniyle meydana geldiği ve roketlerin yerleşim yerleri dışında açık alana düştüğü ifade edildi.

İsrailli yetkililierin, çevrede ikamet eden vatandaşları saldırılara karşı uyardığı aktarılan haberde, Magen David Adom acil yardım birimine henüz acil bir durumun rapor edilmediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya