Lisede 'Obama nasıl vurulur' dersi

ABD'nin Alabama eyaletindeki Corner Lisesi'nde geometri dersi veren Gregory Harrison, "açı" konusunu alışılmadık bir örnekle açıkladı.Harrison, konuyu ABD Başkanı Barack Obama'ya varsayımsal bir suikastla ilişkilendirerek anlattı. Öğrenciler, öğretmenin d

Lisede 'Obama nasıl vurulur' dersi

ABD'nin Alabama eyaletindeki Corner Lisesi'nde geometri dersi veren Gregory Harrison, "açı" konusunu alışılmadık bir örnekle açıkladı.

Harrison, konuyu ABD Başkanı Barack Obama'ya varsayımsal bir suikastla ilişkilendirerek anlattı. Öğrenciler, öğretmenin dersi anlatırken bir suikastçının Başkan'ı en uygun vurma açısından söz ettiğini söyledi. Bir öğrenci " Öğretmen 'Eğer bu binadaysanız, Başkan'ı vurmak için şu açıdan ateş etmelisiniz' içerikli sözler sarf etti" dedi. İhbar üzerine öğretmeni sorgulayan CIA görevlileri, Harrison hakkında, suç duyurusunda bulunmadı.

İZNE ÇIKARILDI

Sözleşmesinin feshedilebileceği belirtilen öğretmenin ücretli izne çıkarıldığını söyleyen polis şefi "Çok kötü bir muhakemeydi; sözcükleri çok yanlış seçti" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya