Libya'da uçak faciası: 103 ölü

Güney Afrika Cumhuriyeti'nden kalkan bir yolcu uçağı Libya'nın Trablusşam havaalanına inerken düştü. Uçaktaki 93 yolcu ve 11 mürettebat hayatını kaybetti. Sekiz yaşındaki Hollandalı bir çocuk ise kazadan mucizevi şekilde sağ kurtuldu.Kazanın TSİ 07.00'da

Libya'da uçak faciası: 103 ölü

Güney Afrika Cumhuriyeti'nden kalkan bir yolcu uçağı Libya'nın Trablusşam havaalanına inerken düştü. Uçaktaki 93 yolcu ve 11 mürettebat hayatını kaybetti. Sekiz yaşındaki Hollandalı bir çocuk ise kazadan mucizevi şekilde sağ kurtuldu.

Kazanın TSİ 07.00'da meydana geldiği belirtilirken, Türkiye'nin Libya Büyükelçiliği uçakta Türk yolcu olup olmadığının henüz bilinmediğini açıkladı.

Libyalı havayolları şirketi Afriqiyah'a ait uçağın 8U771 nolu seferini yaptığı ve Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinden havalandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler