Libya güne yine kanlı başladı!

Ortadoğu'da isyan ateşinin kana bulandığı Libya'da muhalifler, Kaddafi'nin katliam emrine rağmen meydanlara inmekten vazgeçmiyor. Bazıları silahlı yüzlerce gösterici bu sabah bir inşaat sahasına saldırdı. Yaralılar var...Libya'da bazıları silahlı yüzlerce

Libya güne yine kanlı başladı!

Ortadoğu'da isyan ateşinin kana bulandığı Libya'da muhalifler, Kaddafi'nin katliam emrine rağmen meydanlara inmekten vazgeçmiyor. Bazıları silahlı yüzlerce gösterici bu sabah bir inşaat sahasına saldırdı. Yaralılar var...

Libya'da bazıları silahlı yüzlerce göstericinin, Güney Kore'nin işlettiği bir inşaat sahasına saldırdığı bildirildi.

Güney Kore Dışişleri Bakanlığından bir yetkili, göstericilerin, birkaç saat arayla iki kez geldikleri Trablus'taki inşaat sahasında çalışanlarla çatıştığını, olayda 4 yabancının yaralandığını söyledi.

Yetkili, göstericilerin sahadan ayrıldığını, yaralanan 4 yabancıdan 3'ünün Güney Koreli, diğerinin de Bangladeşli olduğunu kaydetti.

Güney Kore Yonhap ajansına göre, söz konusu inşaat sahasında binden fazla Bangladeşli, 40-50 civarında da Güney Koreli çalışan bulunuyor.

OBAMA TAKİPTE

ABD'nin, Libya'da polisin göstericilere şiddet uygulamasından sonra "tüm uygun eylemleri" tarttığı ve Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlunun televizyonda halka yaptığı açıklamayı analiz ettiği bildirildi.

Amerikalı bir yetkili, ABD Başkanı Barack Obama'nın, Libya'daki hızlı gelişmeler hakkında düzenli olarak bilgilendirildiğini, Obama yönetiminin, barışçıl göstericilere şiddete sonra vermesi yönünde baskı yaparken Libyalı üst düzey yetkililerden söz konusu şiddet konusunda "izahat" bekleyeceğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya