Lanetli plaka 39!

Plakasında 39 bulunan araçların kadın satıcılarına ait olduğu haberinin kısa sürede tüm ülkeye yayılmasının ardından Afganlar “lanetli numara”dan kurtulmaya çalışıyor.Plakalarında 39 numarası bulunduğu için alay konusu olduklarını ve ailelerini otomobille

Lanetli plaka 39!

Plakasında 39 bulunan araçların kadın satıcılarına ait olduğu haberinin kısa sürede tüm ülkeye yayılmasının ardından Afganlar “lanetli numara”dan kurtulmaya çalışıyor.

Plakalarında 39 numarası bulunduğu için alay konusu olduklarını ve ailelerini otomobillerine bindirmekten çekindiklerini söyleyen tutucu Afganlar, numaranın utanç kaynağı olduğunu düşünüyorlar.

39 içeren plakaya sahip olduğu için otomobil satışlarının durduğu Kabil’de, polis, 39 numarayla ilgili uydurulanların saçmalık olduğunu fakat onlarca vatandaşın her gün plakasını değiştirmek için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya