Ladin'in Kasedi Ele Geçti

ABD'li üst düzey bir yetkili, hükümetin El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in 11 Eylül saldırılarıyla ilgili son video kasedinden bir kopyayı ele geçirdiğini ve incelemeye aldığını açıkladı.ABD Hükümeti'nden isminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetk

Ladin'in Kasedi Ele Geçti

ABD'li üst düzey bir yetkili, hükümetin El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in 11 Eylül saldırılarıyla ilgili son video kasedinden bir kopyayı ele geçirdiğini ve incelemeye aldığını açıkladı.

ABD Hükümeti'nden isminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkili, hükümetin terör örgütü El Kaide'nin lideri Bin Ladin'in 11 Eylül saldırılarıyla ilgili son video kasedini ele geçirdiklerini açıkladı. Olayla ilgili detaylı bilgi vermekten kaçınan yetkili, kasedin incelendiğini ifade etmekle yetindi.
Kısa süre önce Amerikan yayın kuruluşu CNN, Bin Ladin tarafından 11 Eylül saldırılarının 6. yıldönümünde yayınlanmak üzere hazırlanan bir video kasedin kopyasının ABD Hükümeti tarafından ele geçirildiğini ve incelendiğini duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya