Küstah ABD'li Erdoğan'a 'Eşcinsel'dedi

ABD'nin en çok izlenen komedi şovlarından biri olan Colbert Report'un sunucusu Başbakan Erdoğan'la ilgili büyük bir küstahlığa imza attı.ABD'nin en çok izlenen komedi şovlarından biri olan Colbert Report'un sunucusu Stephen Colbert, Türkiye ile dalga geçt

Küstah ABD'li Erdoğan'a 'Eşcinsel'dedi

ABD'nin en çok izlenen komedi şovlarından biri olan Colbert Report'un sunucusu Başbakan Erdoğan'la ilgili büyük bir küstahlığa imza attı.

ABD'nin en çok izlenen komedi şovlarından biri olan Colbert Report'un sunucusu Stephen Colbert, Türkiye ile dalga geçtiği parodisinde Başbakan Erdoğan'a "eşcinsel" ve "kırkayak, çiyan" diyerek büyük bir küstahlığa imza attı..

Amerika'nın en çok izlenen komedi/haber şovlarından Colbert Report'u sunan Stephen Colbert büyük bir skandala imza attı. "Haftanın İç Savaş Yaşayan Müslüman Ülkesi" adlı bir parodi çeken Colbert, Türkiye ile ve Türkiye'nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile küstahça dalga geçti. Türkiye'deki demokrasi ve gelişmişliği diline dolayan Stephen Colbert "Müslüman bir ülkede" ancak bu kadar demokrasi olabileceğini iddia etti.

Colbert bununla da kalmayıp, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin harflerinden bir anagram oluşturarak "Pro Gay Centipede Ray" kelimelerini türetti. Böylece Başbakan'a Eşcinsel anlamına gelen "GAY" ile "kırkayak ve çiyan" anlamına gelen "Centipede" kelimelerini yakıştıran Colbert, Türkiye'deki son durumu Sabah yazarı Ömer Taşpınar ile değerlendirirken, hakaretlerle dolu parodisine Taşpınar'ı da alet etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya