Kuşatmadaki Kaddafi tehdit etti

Libya ulusal televizyonuna göre, halka kısa bir hitapta bulunan Kaddafi, "İster uzun sürsün, ister kısa; savaşa hazırız, bu savaşı kazanacağız, kalabalık insan kitleleri en güçlü uçaksavardır" şeklinde ifadeler kullandı.CLINTON Öte yandan, ABD Dışişleri B

Kuşatmadaki Kaddafi tehdit etti

Libya ulusal televizyonuna göre, halka kısa bir hitapta bulunan Kaddafi, "İster uzun sürsün, ister kısa; savaşa hazırız, bu savaşı kazanacağız, kalabalık insan kitleleri en güçlü uçaksavardır" şeklinde ifadeler kullandı.

CLINTON
Öte yandan, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton Amerikan televizyon kanalı ABC'ye yaptığı açıklamada, Libya lideri Muammer Kaddafi'nin yakınlarının krizi çözebilmek amacıyla dünyanın dört bir tarafında temasa geçtiklerini bildirdi.

Clinton, "Duyduğumuza göre, Kaddafi'nin yakınları, ister Afrika'da olsun, ister Ortadoğu'da, ister ABD'de veya dünyanın başka bir köşesinde olsun, tanıdıkları kişilerle temasa geçtiler ve krizden çıkış yolu arıyorlar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya