Kur'an-ı Kerim yakan kadın linç edildi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Kur'an-ı Kerim'i yakan bir kadının halk tarafından linç edildikten sonra cesedinin ateşe verildiği bildirildi. Afganistan İçişleri Bakanlığı yetkilisi Hamayon Ayni yaptığı açıklamada, başkent Kabil'deki Şahe Do Şemşire Cami

Kur'an-ı Kerim yakan kadın linç edildi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Kur'an-ı Kerim'i yakan bir kadının halk tarafından linç edildikten sonra cesedinin ateşe verildiği bildirildi. 

Afganistan İçişleri Bakanlığı yetkilisi Hamayon Ayni yaptığı açıklamada, başkent Kabil'deki Şahe Do Şemşire Camisinin önünde Kur'an-ı Kerim'i yakan bir kadının halk tarafından linç edilerek öldürüldüğünü söyledi. 

Halkın kadının cesedini ateşe verdiğini ama son anda polisin cesedin yanmasını önlediğini belirten Ayni, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. 

Görgü tanığı Abdul Hamid ise, Kur'an-ı Kerim'i yakan kadının halk tarafından dövülerek öldürüldükten sonra cesedinin ateşe verildiğini kaydederek, polisin olaya müdahale etmediğini iddia etti. 

Kabil'deki linç vakasına ilişkin bazı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler