Kupa finalinde silahlar konuştu

İtalya Kupası’nda Fiorentina ile Napoli takımları arasında oynanacak final maçı, 3 kişinin silahla yaralanmasıyla sonuçlanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç başladı.İtalyan haber ajansı ANSA’nın haberine göre, Roma Olimpiyat Stadı’ndaki final mücadele önc

Kupa finalinde silahlar konuştu

İtalya Kupası’nda Fiorentina ile Napoli takımları arasında oynanacak final maçı, 3 kişinin silahla yaralanmasıyla sonuçlanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç başladı.

İtalyan haber ajansı ANSA’nın haberine göre, Roma Olimpiyat Stadı’ndaki final mücadele öncesi stada kuzey tribünü tarafından gelen Napoli taraftarlarından 30, 32 ve 43 yaşlarında 3 Napoli taraftarı henüz belirlenemeyen bir nedenle silahla yaralandı.

Olaylarda 10 Napoli taraftarının yaralandığı, 30 yaşındaki yaralının göğsünden vurulduğu ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Bu arada güvenlik güçleri, 3 Napoli taraftarının silahla yaralanmasının iki takım taraftarı arasında çıkan bir çatışmadan kaynaklanmadığını açıkladı.

Stat dışında yaşanan bu olaylar nedeniyle iptal edilmesi gündeme gelen final mücadelesi, güvenlik güçlerinin Napoli taraftarlarıyla görüşmesinin ardından 45 dakikalık gecikmeyle başladı.

Öte yandan, kazanan takıma kupasını verecek olan Cumhuriyet Senatosu Başkanı Pietro Grasso da sosyal paylaşım sitesinde "Ödülleri dağıtmak üzere Fiorentina-Napoli maçına gidiyorum. Stat çevresinde ciddi yaralanmalı olaylar var. Bunlar taraftar değil kriminal suçlular" yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya