Koronavirüs bitmeden yeni salgın patlak verdi

İsrail'de 50 kişi fareden bulaşan hastalığa yakalandı.

Koronavirüs bitmeden yeni salgın patlak verdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını henüz kontrol altına alınamadan İsrail'de yeni bir salgın alarmı verildi. İsrail Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde 50 kişinin farelerden bulaşan bir hastalığa yakalandığı duyurdu.

Dünya genelinde etkisini sürdüren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını henüz kontrol altına alınamadan İsrail'de yeni bir salgın alarmı verildi.

50 KİŞİ FARELERDEN BULAŞAN HASTALIĞA YAKALANDI

İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 50 İsrailli'nin farelerden bulaşan bir hastalığa yakalandığı duyuruldu. Bakanlık, hastaların büyük bir kısmının ülkenin kuzeyindeki dereleri ziyaret ettikten sonra enfekte olduğunu belirtti.

"ÜLKENİN KUZEYİNDEKİ DERELERE GİRMEYİN" UYARISI

Derelerden su örnekleri alınacağını belirtilirken, hastalığın daha fazla yayılmasını önlemek için de önlemler alacağını aktarıldı. Sağlık Bakanlığı ayrıca, bir sonraki duyuruya kadar şimdilik "Ülkenin kuzeyindeki derelerine girmeyin" uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya