Korkunç Kaza 72 Ölü

Hindistan'ın Rajasthan eyaletinde bir kamyonun, hacıların bulunduğu bir vadiye girmeye sonucu 72 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda insanın da yaralandığı bildirildi.Hindistan Polisi, akşam saatlerinde Rajasthan eyaletinin Rajsamund bölgesindeki Desu

Korkunç Kaza 72 Ölü

Hindistan'ın Rajasthan eyaletinde bir kamyonun, hacıların bulunduğu bir vadiye girmeye sonucu 72 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda insanın da yaralandığı bildirildi.

Hindistan Polisi, akşam saatlerinde Rajasthan eyaletinin Rajsamund bölgesindeki Desuri Ki Naal Kasabası yakınlarında bir kamyonun hacıların bulunduğu bir vadiye dalması sonucu çoğu hacı 72 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtilen olayın, kamyon sürücüsünün keskin bir virajda aracın kontrolünü kaybetmesi üzerine yol kenarındaki koruyucu duvarı yıkarak hacıların bulunduğu vadiye uçmasıyla meydana geldiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya