Kızıl araçlar yardım dağıtıyor

Güney Osetya sorunu nedeniyle Rusya ile yaşanan çatışmaların ardından insani yardım talebinde bulunan Gürcistan'a Kızılay ve Kızılhaç tarafından gönderilen insani yardım malzemesi taşıyan TIR'ların bu ülkeye geçişleri sürüyor. Son olarak dün gece 12 TIR'l

Kızıl araçlar yardım dağıtıyor

Güney Osetya sorunu nedeniyle Rusya ile yaşanan çatışmaların ardından insani yardım talebinde bulunan Gürcistan'a Kızılay ve Kızılhaç tarafından gönderilen insani yardım malzemesi taşıyan TIR'ların bu ülkeye geçişleri sürüyor.


Son olarak dün gece 12 TIR'lık insani yardım konvoyu Karadeniz Sahil Yolu ve Trabzon üzerinden Sarp Sınır Kapısı'na ardından da Batum'a ulaştı. Batum'dan yoğun güvenlik önlemleri altında Gürcistan'ın iç bölgelerine gönderilecek olan TIR'ların Trabzon, Rize ve Hopa geçişlerinde trafik ekipleri tarafından kolaylık sağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya