Kerkük’te üç ayrı intihar saldırısı

Irak’ın Kerkük kentinde üç ayrı noktaya bombalı araçlarla intihar saldırısı düzenlendi. Saldırılarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.Irak’ın Kerkük kentinde, Türkmen ve Peşmerge birliklerinin bulunduğu Bağdat yolu ile Alnur Camii ve Rahemava pazaryerine

Kerkük’te üç ayrı intihar saldırısı

Irak’ın Kerkük kentinde üç ayrı noktaya bombalı araçlarla intihar saldırısı düzenlendi. Saldırılarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Irak’ın Kerkük kentinde, Türkmen ve Peşmerge birliklerinin bulunduğu Bağdat yolu ile Alnur Camii ve Rahemava pazaryerine bombalı araçlarla intihar saldırıları düzenlendi. Büyük gürültülerle patlayan bombalar, çok sayıda insanın ölümüne, çok sayıda insanın da yaralanmasına yol açtı. Patlamaların yaşandığı bölgelerden büyük dumanlar yükselirken, insanlar panik içinde kaçıştı. Patlama mahallerine ambulanslar sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler