Kendini bıçaklayıp ateşe verdi

 Almanya’nın başkenti Berlin’de Federal Parlamento binasının önüne geldikten sonra kendisini bıçaklayan, ardından yanındaki benzin bidonunu üzerine boşaltarak ateşe veren kişi kurtarılamadı. RTL2 kanalının haberine göre, kentin en kalabalık kesimlerinden

Kendini bıçaklayıp ateşe verdi

 

Almanya’nın başkenti Berlin’de Federal Parlamento binasının önüne geldikten sonra kendisini bıçaklayan, ardından yanındaki benzin bidonunu üzerine boşaltarak ateşe veren kişi kurtarılamadı.
 
RTL2 kanalının haberine göre, kentin en kalabalık kesimlerinden biri olan parlamento binasının önüne gelen 32 yaşındaki kimliği açıklanmayan Alman, yanında benzin bidonunu üzerine boşalttıktan sonra getirdiği bıçağı karnına sapladı. Çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında kendisini yaralayan kişi daha sonra çakmağı çakarak bedenini ateşe verdi. Çevredekilerin müdahalesi ile bir süre sonra alevler söndürülürken çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan kişi kurtarılamadı.
 
Berlin polis yetkilileri, olay yerinde intihar eden kişinin bıraktığı veda notunu bırakırken, intiharın siyasi yönü bulunmadığını, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler