Katliamda şok iddia!

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’ya düzenlenen ve 12 kişinin öldürüldüğü saldırıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Dün otomatik silahlarla gerçekleştirilen ve 12 kişinin öldüğü saldırının ardından Fransa’da 3 günlük yas ilan edilirken, polis de ül

Katliamda şok iddia!
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’ya düzenlenen ve 12 kişinin öldürüldüğü saldırıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.
 
Dün otomatik silahlarla gerçekleştirilen ve 12 kişinin öldüğü saldırının ardından Fransa’da 3 günlük yas ilan edilirken, polis de ülkede insan avı başlattı. Bazı evlere operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, 7 kişiyi gözaltına aldı. Saldırıyı Said (34) ve Cherif (32) Kouachi kardeşlerin gerçekleştirdiği ve bu 2 kişinin her yerde arandığı belirtilirken, adı şüpheli olarak geçen Hamyd Mourad’ın polise teslim olduğu kaydedildi.
 
"KALDIRIMDA ÖLDÜRÜLEN POLİS MÜSLÜMAN"
 
Öte yandan Fransız basını şok bir iddia ortaya attı. Fransız gazeteleri, kaldırımda başından vurularak öldürülen polis memurunun Müslüman ve adının Ahmet olduğunu öne sürdü. Haberde, 42 yaşındaki polisin evli olduğu da kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya