Katili bulana 50 bin dolar

Kanada'nın en büyük metropolu Toronto'da polis, 2 yıla yakın süredir ilerleme kaydedemediği milyoner iş adamı cinayetinin katil ya da katillerini bulana 50 bin Kanada Doları (67 bin TL) ödül verecek. Davaya bakan Toronto Polis Müdürlüğü Cinayet Masası ded

Katili bulana 50 bin dolar
Kanada'nın en büyük metropolu Toronto'da polis, 2 yıla yakın süredir ilerleme kaydedemediği milyoner iş adamı cinayetinin katil ya da katillerini bulana 50 bin Kanada Doları (67 bin TL) ödül verecek.

Davaya bakan Toronto Polis Müdürlüğü Cinayet Masası dedektiflerinden Peter Moreira, hayırseverliği ile tanınan iş adamı Glen Davis'in katledilmesinde görgü tanığına ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Dedektif Moreira, ''Güvenlik kamerası görüntülerinde sadece 2 kişinin görüntüsü var. Görüntüler, olayın faillerinin kimliklerini belirlememize yetecek kadar açık ve net değil. Eminiz ki, cinayeti gören ya da bilgisi olan birileri var. Bu konuda bize yardımcı olana 50 bin Kanada Doları ödül verilecek'' dedi. 2007 yılının Mayıs ayında Davis'in ofisinin bulunduğu binanın yer altı garajında işlenen cinayette güvenlik kamerası görüntülerinden de yeterli bilgi edinilememişti.

Yeşiller Partisi Genel Başkanı Elizabeth May'in de yakın arkadaşı olan iş adamı Glen Davis, Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'na 2000 yılında 2 milyon Kanada Doları bağışta bulunmuştu. Davis, Sierra Club ve diğer çevreci organizasyonlara verdiği maddi ve manevi destek ile ünlüydü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya