Katar Krizi İçin Türkiye'den Kritik Ziyaret

Çavuşoğlu, Yarın Suudi Arabistan'a Gidiyor

Katar Krizi İçin Türkiye'den Kritik Ziyaret
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Katar krizini görüşmek için yarın Suudi Arabistan'a gideceği öğrenildi.

KATAR'DA ÖNEMLİ TEMASLAR

Katar'ın başkenti Doha'yı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, burada, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Casim ile görüşmelerde bulundu.

Katar temasları ile ilgili değerlendirmede bulunan Çavuşoğlu, Doha'daki görüşmelerinin ardından Kuveyt'e geçerek temaslarda bulundu.
ÖZEL DAVETLE MEKKE'YE GİDİYOR

Çavuşoğlu, Cuma günü de Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in davetlisi olarak Mekke'ye geçerek kendisiyle bir araya geleceğini bildirdi. Çavuşoğlu'nun Katar krizini görüşmek için yarın Suudi Arabistan'a gideceği netleşti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler