Kars'tan Bakü'ye demiryolu projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesinin alt yapı işlerinin tamamen bitmese de önemli seviyeye geldiğine işaret ederek, 2013 yılı sonunda deneme sürüşlerini başlatmayı hedeflediklerini söyledi.İstan

Kars'tan Bakü'ye demiryolu projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesinin alt yapı işlerinin tamamen bitmese de önemli seviyeye geldiğine işaret ederek, 2013 yılı sonunda deneme sürüşlerini başlatmayı hedeflediklerini söyledi.

İstanbul'da gerçekleştirilen ''Kars-Tiflis-Bakü Demiryolu hattı değerlendirme toplantısına Binali Yıldırım, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı George Kvirikashvili, Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Memmedov ile beraberindeki teknik heyetler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya