Kargo Uçağı Düştü

RUSYA'NIN başkenti Moskova'da 43 yıllık bir kargo uçağı kalkıştan kısa süre sonra düştü. Olayda, 7 kişilik mürettebattan kurtulan olmadı.Özel bir taşıma şirketine ait A-12 tipi, 4 motorlu 43 yıllık kargo uçağı dün Moskova yakınlarındaki Domodedova Havaala

Kargo Uçağı Düştü

RUSYA'NIN başkenti Moskova'da 43 yıllık bir kargo uçağı kalkıştan kısa süre sonra düştü. Olayda, 7 kişilik mürettebattan kurtulan olmadı.

Özel bir taşıma şirketine ait A-12 tipi, 4 motorlu 43 yıllık kargo uçağı dün Moskova yakınlarındaki Domodedova Havaalanı'ndan kalkışından kısa süre sonra yere çakıldı. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, uçağın boş bir araziye düştüğünü ve geniş bir alanda çukur açtığını ifade etti.

Kurtarma ekipleri uçağın kokpitinde konuşmaların bulunduğu kayıt cihazına ulaştı, ancak uçağın düşüş nedeni henüz belirlenemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya