Karakola saldırı: 6 polis öldü!

PAKİSTAN'ın Dera İsmail Khan şehir merkezinde Tehsil Kolachi bölgesinde bulunan merkez polis karakoluna Taliban militanları tarafından düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 6 polis öldü.Polis yetkilisi, 10-12 kadar bomba düzenekli yelek giymiş milit

Karakola saldırı: 6 polis öldü!

PAKİSTAN'ın Dera İsmail Khan şehir merkezinde Tehsil Kolachi bölgesinde bulunan merkez polis karakoluna Taliban militanları tarafından düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 6 polis öldü.

Polis yetkilisi, 10-12 kadar bomba düzenekli yelek giymiş militanın karakola bir anda saldırdığı ve içerde 25 polis memurunu rehine olarak tuttuğunu belirtti. Saldırıya uğrayan karakolun etrafında güvenlik çemberi oluşturuldu. Görgü tanıkları bölgede ağır silahların ve roket kullanıldığını, silah seslerinin hiç kesilmediği susmadığı söylediler.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya