Kanlı soygun girişimi: 7 ölü

Pakistan'ın güneybatı eyaleti Belucistan'da, bir bankadan soygun girişimi sırasında 7 kişi öldü.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Belucistan'ın başkenti Kuetta'ya 50 kilometre uzaklıktaki Mastung bölgesinde bulunan bir bankaya,  silahlı 6 soygu

Kanlı soygun girişimi: 7 ölü

Pakistan'ın güneybatı eyaleti Belucistan'da, bir bankadan soygun girişimi sırasında 7 kişi öldü.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Belucistan'ın başkenti Kuetta'ya 50 kilometre uzaklıktaki Mastung bölgesinde bulunan bir bankaya,  silahlı 6 soyguncu girdi. Soyguncuların, bankanın güvenlik görevlisini öldürdüğü belirtilirken, kısa sürede olay yerine ulaşan emniyet güçleri binayı kuşattı. Daha sonra güvenlik güçleri ile soyguncular arasında çatışma çıktı.

Yerel polis yetkililerinden Esad Gilani, yaptığı açıklamada, yaklaşık bir saat süren çatışmada 4 güvenlik görevlisinin yaşamını yitirdiğini, iki soyguncunun öldürüldüğünü belirtti. Gilani, soygunculardan ikisinin gözaltına alındığını, diğer ikisinin ise olay yerinden kaçmayı başardığını ifade etti.

Güvenlik güçlerinin, soyguncuları yakalamak üzere bölgede operasyon başlattığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya