Kanlı ellerle görülmüş

 Zilan (12), Mustafa (4) ve Mehmet Tüfekçi (10) adlı çocuklar apartman dairelerinde çıkan yangına müdahale etmeye gelen itfaiyeciler tarafından bulundu. Şiddet sonucunda hayatlarını kaybettikleri ortaya çıkan çocuklardan ikisi evde, bir diğeri ise hastane

Kanlı ellerle görülmüş

 

Zilan (12), Mustafa (4) ve Mehmet Tüfekçi (10) adlı çocuklar apartman dairelerinde çıkan yangına müdahale etmeye gelen itfaiyeciler tarafından bulundu.

 

Şiddet sonucunda hayatlarını kaybettikleri ortaya çıkan çocuklardan ikisi evde, bir diğeri ise hastanede öldü. Almanya’da yayımlanan Bild gazetesi, kardeşlerin babası Muharrem Tüfekçi’nin sevgilisi Milka Docheva (30) adlı Bulgar kadının evde çıkan yangın sonrasında elleri kanlı bir şekilde koşarken görüldüğünü yazdı. Otopside 3’ünün de şiddet nedeniyle öldükleri açıklanan çocukların katilinin Docheva olabileceği iddiaları güçlendi.

 

İddiaya göre Docheva yangından sonra koşarak Tüfekçi’nin akrabalarıyla oturduğu restorana gitti. Eve yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki restorana elleri kanlı bir şekilde giden Docheva evin yakınındaki bir parkta saldırıya uğradığını söyledi. Bunun üzerine hep birlikte eve giden Tüfekçi ve akrabaları evin yandığını gördü. Daha sonra ölen Zilan ve Mehmet’in cesetleri evden dışarıya çıkarıldı. Mustafa da kaldırıldığı hastanede öldü.

 

 

ANNELERİ DE BALKONDAN DÜŞMÜŞ

 

Polis, otopsiden sonra yaptığı açıklamada, çocukların şiddete maruz kaldığını ve Mustafa ve Dilan’ın yangın çıkmadan önce hayatlarını kaybettiğini belirtti. Anne Ayla Tüfekçi’nin ise 3 yıl önce balkondan düşerek öldüğü açıklandı. Ailenin olay yaşanmadan önce Türkiye’ye dönmek istediği de ortaya çıktı. Bulgaristan’daki Plovdiv Paissi Hilendarski Üniversitesi’ni bitirdiği bilinen Docheva’nın sorgusu devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya