Kamusal Alanda Sigara Yasağı

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da ülkenin lideri Kim Jong-il'in geçirdiği kalp ameliyatının ardından doktorlarının içki ve sigarayı tamamen yasaklaması üzerine Jong-il'in evi, ofisi ve gittiği tüm yerlerde sigara içilmesi yasaklanacak.Kim'in danışmanla

Kamusal Alanda Sigara Yasağı

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da ülkenin lideri Kim Jong-il'in geçirdiği kalp ameliyatının ardından doktorlarının içki ve sigarayı tamamen yasaklaması üzerine Jong-il'in evi, ofisi ve gittiği tüm yerlerde sigara içilmesi yasaklanacak.

Kim'in danışmanlarından Jang Sung-Min, bu yasağın ardından en rütbeli bürokratların bile sigara içmek için dışarı çıkmak zorunda kaldıklarını açıkladı. 65 yaşındaki Kim Jong-il bu yıl içerisinde resmi faaliyetlerinin sayısını azaltmış ve mayıs ayında 1 ay süreyle ortadan kaybolmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya