Kalaşnikof şair olmak istermiş

BBC'de yer alan habere göre, şiir yazan ve 6 kitabın yazarı olan Kalaşnikof, gazetecilere açıklamasında, "Gençliğimde şiir yazdım ve insanlar şair olacağımı düşündü ama olmadım. Farklı yoldan gittim. Çok kötü şiirler yazılıyor" dedi.Kalaşnikof, dün Kremli

Kalaşnikof şair olmak istermiş

BBC'de yer alan habere göre, şiir yazan ve 6 kitabın yazarı olan Kalaşnikof, gazetecilere açıklamasında, "Gençliğimde şiir yazdım ve insanlar şair olacağımı düşündü ama olmadım. Farklı yoldan gittim. Çok kötü şiirler yazılıyor" dedi.

Kalaşnikof, dün Kremlin'de 90. doğum yıl dönümü nedeniyle düzenlenen toplantıda da kendi yazdığı bir şiiri okudu.

Mihail Kalaşnikof, Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev'in kendisine ülkenin en büyük payesi olan "Rusya kahramanı" unvanını vermesinden sonra yaptığı açıklamada, "Silahımın yanlış yerlerde kullanılması benim hatam değil. Bu, politikacıların yetersizliklerinden kaynaklanıyor. Ben bu silahı ülkemi korumak için dizayn ettim" demişti.

Aynı zamanda AK-47 olarak bilinen Kalaşnikof marka silah, ilk olarak 1947 yılında üretilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya