Kalaşnikof imaj yeniledi

RUS silah üreticisi Kalaşnikof, Moskova’da düzenlediği bir lansman gecesinde yeni logosunu ve AK 47 gibi klasikleşmiş silah modellerinin yeni tasarımlarını tanıttı. Gecede Kalaşnikof marka “hayatta kalma” giysileri davetlilere tanıtıldı. Şimdiye dek tüm d

Kalaşnikof imaj yeniledi
RUS silah üreticisi Kalaşnikof, Moskova’da düzenlediği bir lansman gecesinde yeni logosunu ve AK 47 gibi klasikleşmiş silah modellerinin yeni tasarımlarını tanıttı.
 
Gecede Kalaşnikof marka “hayatta kalma” giysileri davetlilere tanıtıldı. Şimdiye dek tüm dünyada 100 milyondan fazla silah sattığına inanılan şirket gecede yeni pazarlama sloganlarını da tanıttı. Bundan böyle şirketin İngilizce sloganının “Barışı korumak” Rusça’daki sloganının ise “Barış silahları” olacağı açıklandı.
 
Kurucusu Mikhail Kalaşnikof’un geçen yıl hayatını kaybettiği şirket 2014 yılında toplam 140 bin silah sattığını açıklamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler