Kafede katliam: 5 ölü, 22 yaralı

Sırbistan’da kafede katliam: 5 ölü, 22 yaralı

Kafede katliam: 5 ölü, 22 yaralı
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Zrenjanin kentinde gece geç saatlerde, 30 yaşındaki Z.S, Makiyato isimli kafeyi basarak, otomatik silah ile ateş açtı. Saldırıda 5 kişi öldü 22 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen Sırbistan Polisi, Z.S isimli saldırganın eşini ve 4 kişiyi öldürdüğünü açıkladı.
Görgü tanıkları Z.S isimli saldırganın, kafeye geldiğini eşini bir grup arkadaşıyla gördükten sonra kafeden ayrıldığını ve sonra silahla gelip kurbanların üzerine ateş açtığını anlattı. 


Sırbistan İçişleri Bakanı Neboysa Stefanovic, Sırbistan’da son dönemlerin en büyük katliamı yaşandığı için üzüntü içinde olduğunu belirtti ve olay yerine gelen polislerin saldırganı yakaladıklarını söyledi. Saldırının büyük bir ihtimalle kıskançlık nedeniyle gerçekleştirildiğini ifade eden Stefanovic, tanıkların saldırganın oldukça sakin ve normal göründüğünü söylediğini aktardı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya