Kafasına Saplanan Kalemi Aldırdı

Almanya'da, 4 yaşındayken kafasına saplanan kalemi ameliyatla aldıran 59 yaşındaki kadın, yarım asrı aşan baş ağrısına ve burun akıntısına son verdi.Bild gazetesi, 1952 yılında elindeki kalemle yürüdüğü sırada yere düşen ve kalemin 8 santimlik kısmını 55

Kafasına Saplanan Kalemi Aldırdı

Almanya'da, 4 yaşındayken kafasına saplanan kalemi ameliyatla aldıran 59 yaşındaki kadın, yarım asrı aşan baş ağrısına ve burun akıntısına son verdi.

Bild gazetesi, 1952 yılında elindeki kalemle yürüdüğü sırada yere düşen ve kalemin 8 santimlik kısmını 55 yıl boyunca kafasının içinde taşıyan Margret Wegner'in ameliyat olduğunu ve ıstırabının sona erdiğini yazdı.

Wegner, gazeteye yaptığı açıklamada, düştüğünde kalemin kafa derisinden içeri girdiğini söyledi. Beyne teğet geçen 8 santimlik kalemin, yetersiz teknoloji nedeniyle uzun süre alınamadığı, Wegner'in, kalemin yol açtığı baş ağrısı ve burun akıntısıyla çok uzun süre yaşamak zorunda kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya