Kaddafi''ye hostes gelin

LİBYA lideri Muammer Kaddafi, İtalya seyahatlerinde buluştuğu manken ve hostes kızlardan birini, torunu Gazi Kaddafi'yle nişanladı. Biri İtalyan diğeri İngiliz olan ebeveynin Roma'da yaşayan kızı Clio Evans (24), hostes kızlarla Libya'ya yaptıkları ziyare

Kaddafi''ye hostes gelin

LİBYA lideri Muammer Kaddafi, İtalya seyahatlerinde buluştuğu manken ve hostes kızlardan birini, torunu Gazi Kaddafi'yle nişanladı.

 Biri İtalyan diğeri İngiliz olan ebeveynin Roma'da yaşayan kızı Clio Evans (24), hostes kızlarla Libya'ya yaptıkları ziyaret sırasında Kaddafi'nin torunuyla nişanlandığını açıkladı.

Kaddafi ağustosta Roma'da buluştuğu hostes kızlardan 20'sini Libya'da ağırladı. Bedevi çadırında konuk edilen aktris Evans, 'Lider bizleri kraliçe gibi ağırladı. Gazi'yle dönüşümden bu yana mailleşiyoruz. Gidişatın nasıl olacağını göreceğiz. Ama kendisine Hıristiyan kalacağımı peşinen belirttim' dedi. Evans, Kaddafi'nin bedevi çadırında bulundukları sırada kendisini torununa nasıl istediğini ise şu sözlerle aktardı: 'Kaddafi, bir ara benim yanıma yaklaşarak, 'Burada seni isteyen biri var' dedi. Bir an için beni kendisine eş olarak istediğini düşünüp ürperdim. Ama çok geçmeden ne demek istediği anlaşıldı: Beni torunu istiyormuş. Çok yakışıklı bir çocuk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya