Japonyadaki deprem futbolu vurdu

Deprem sonrasında oluşan tsunaminin nükleer enerji santrallerinde yol açtığı hasar sonrasında yaşanan radyasyon tehdidi bu ülkedeki futbol hayatını da olumsuz etkiledi.Japonya'da yaşanan bu son gelişmeler üzerine bu ülkenin Asya Şampiyonlar ve Asya Futbol

Japonyadaki deprem futbolu vurdu

Deprem sonrasında oluşan tsunaminin nükleer enerji santrallerinde yol açtığı hasar sonrasında yaşanan radyasyon tehdidi bu ülkedeki futbol hayatını da olumsuz etkiledi.

Japonya'da yaşanan bu son gelişmeler üzerine bu ülkenin Asya Şampiyonlar ve Asya Futbol Konfederasyonu(AFC) liglerindeki takımlarının iç saha maçları ileri bir tarihe ertelendi. Japon takımlar bu süre zarfında sadece dış sahalardaki maçlarını oynayabilecek.

 

Bu arada daha önce Özbekistan Olimpik Futbol Milli Takımı'nın Japonya'da yapacağı iki hazırlık maçı da Taşkent'e alındı. Japonya Olimpik Futbol Takımı deprem sonrası yaşanan gelişmeler üzerine Özbekistan'la yapacağı hazırlık maçları için bugün akşam Taşkent'te gelecek. İki ülke arasında planlanan iki hazırlık maçı 26 ve 29 Mart günlerinde Taşkent'te oynanacak.

 

Japon ekip, yarın Özbekistan Futbol Federasyonu(ÖFF)'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

 

Öte yandan 5 Nisan'da Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanması gereken Japonya'nın Cerezo Osaka ve Güney Kore'nin Jeonbuk Hyundai maçını yönetecek Özbekistanlı hakem Ravşan İrmatov, maçın ileri tarihe ertelenmesi nedeniyle Japonya'ya gitmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya